Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

MUP uspostavio „Call – centar“ 19820 uoči lokalnih izbora u Mojkovcu, Cetinju, Petnjici i Tuzima

Datum objave: 19.11.2017 13:21 | Autor: MUP

Ispis Štampaj stranicu


Uoči izbora za odbornike u Skupštini Prijestonice Cetinje, skupštinama opštine Mojkovac i Petnjica kao i Skupštini opštine Tuzi, opštine u okviru Glavnog grada, koji će se održati 26. novembra 2017. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820. Pozivanjem ovog broja i saopštavanjem ličnih podataka (ime i prezime, datum rođenja i ime roditelja) ili jedinstvenog matičnog broja, građanin će od operatera dobiti informaciju o tome da li je upisan u birački spisak i na kojem biračkom mjestu glasa.

Jedinstveni broj 19820 besplatan je i dostupan za sve korisnike mobilne i fiksne telefonije u Crnoj Gori.

„Call-centar“ MUP-a radiće svakog dana počev od sjutra, 20. novembra tekuće godine u terminu od 7 do 19 časova, a u nedjelju 26. novembra, od 7 do 20 časova.


Napomena: Filijale za građanska stanja i lične isprave Cetinje, Mojkovac, Petnjica i Tuzi, u vrijeme održavanja izbora, odnosno u nedjelju 26. novembra 2017. godine, radiće u periodu od 7 do 20 časova, gdje će građani moći da podignu identifikaciona dokumenta, za čije izdavanje su zahtjev podnijeli u prethodnom periodu.