Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

Izvještaj o stanju požara u 07 časova

Datum objave: 23.07.2017 07:00 | Autor: MUP

Ispis Štampaj stranicuU 07:00 h stanje požara je sljedeće:

Opština Podgorica - SZS Podgorica je tokom noći imala nekoliko sitnih intervencija koje su sve uspješno završene. Aktivni su požari u Goljemadima, Komanima i Orasima, ali vatra je visoko u brdu i ne ugrožava objekte i stanovništvo.

Opština Danilovgrad - Noć je protekla mirno i bez novih požara. Požar u Zagaraču je još uvijek aktivan, ali je pod kontrolom.

Opština Cetinje - SZS Cetinje je tokom noći imala jednu manju intervenciju koja je uspješno završena. Aktivni su požari u Katunskoj nahiji i to: u Lastvi Čevskoj, na Donjoj Markovini i u Cucama. Požari su trenutno pod kontrolom i ne ugrožavaju objekte i stanovništvo. Ekipe će i danas dežurati u Lastvi Čevskoj i na Donjoj Markovini.

Opština Nikšić - nema aktivnih požara.

Opština Ulcinj - nema aktivnih požara.

Opština Bar - aktivan je šumski požar u Poarima i Livarima (selo Besa). Požarište je veoma udaljeno od puta. Nije ugroženo stanovništvo niti objekti.

Opština Budva - nema aktivnih požara.

Opština Kotor - nema aktivnih požara.

Opština Tivat - pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Krtoli su tokom noći intervenisali u Zabrđu.

Opština Herceg Novi - tokom noći nije bilo novih požara. Aktivni su požari u mjestima: Tići, Zabrđe, Petrovići i Mendegaja.


Međunarodni vazduhoplovi i vazduhoplovi Avio-helikopterske jedinice MUP-a će i danas biti aktivni i postupaće u skladu sa situacijom na terenu. Više detalja o njihovom djelovanju u narednom izvještaju.