Мања слова Већа слова РСС

Питајте Министарство

>

Извјештај о стању пожара у 07 часова

Датум објаве: 23.07.2017 07:00 | Аутор: МУП

Испис Штампај страницуУ 07:00 х стање пожара је сљедеће:

Општина Подгорица - СЗС Подгорица је током ноћи имала неколико ситних интервенција које су све успјешно завршене. Активни су пожари у Гољемадима, Команима и Орасима, али ватра је високо у брду и не угрожава објекте и становништво.

Општина Даниловград - Ноћ је протекла мирно и без нових пожара. Пожар у Загарачу је још увијек активан, али је под контролом.

Општина Цетиње - СЗС Цетиње је током ноћи имала једну мању интервенцију која је успјешно завршена. Активни су пожари у Катунској нахији и то: у Ластви Чевској, на Доњој Марковини и у Цуцама. Пожари су тренутно под контролом и не угрожавају објекте и становништво. Екипе ће и данас дежурати у Ластви Чевској и на Доњој Марковини.

Општина Никшић - нема активних пожара.

Општина Улцињ - нема активних пожара.

Општина Бар - активан је шумски пожар у Поарима и Ливарима (село Беса). Пожариште је веома удаљено од пута. Није угрожено становништво нити објекти.

Општина Будва - нема активних пожара.

Општина Котор - нема активних пожара.

Општина Тиват - припадници Добровољног ватрогасног друштва Кртоли су током ноћи интервенисали у Забрђу.

Општина Херцег Нови - током ноћи није било нових пожара. Активни су пожари у мјестима: Тићи, Забрђе, Петровићи и Мендегаја.


Међународни ваздухоплови и ваздухоплови Авио-хеликоптерске јединице МУП-а ће и данас бити активни и поступаће у складу са ситуацијом на терену. Више детаља о њиховом дјеловању у наредном извјештају.