Manja slova Veća slova RSS
>

Cetinjska policija vrši pojačanu kontrolu poštovanja mjera Ministarstva zdravlja

Datum objave: 05.04.2021 12:03 | Autor: Uprava policije

Ispis Štampaj stranicu


Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su 2. aprila izvršili kontrolu jednog ugostiteljskog objekta koji se nalazi u ulici X Crnogorske kojom prilikom su u unutrašnjosti lokala zatekli S.R. (21) i još četiri lica, od kojih je jedno bezbjednosno interesantno.


Upoznata je nadležna državna tužiteljka u Osnovno državnom tužilaštvu u Cetinju koja se izjasnila da se u radnjama S.R. stiču elementi krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

U saradnji sa službenicima Turističke inspekcije cetinjska policija je istog dana kontrolisala ugostiteljski objekat koji se nalazi u Bulevaru crnogorskih junaka, vlasništvo R.A. (55) iz Cetinja. Ovom prilikom je od strane službenika Turističke inspekcije, zbog utvrđenih nepravilnosti ugostiteljski objekat zapečaćen, a vlasniku je izdat prekršajni nalog za plaćanje novčanu kaznu.

Takođe, službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su zajedno sa službenicima Turističke inspekcije i Komunalne policije Prijestonice Cetinje u dosadašnjem periodu izvršili ukupno 1.680 kontrola na području teritorije Prijestonice Cetinje.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje u kontinuitetu, samostalno kao i u saradnji sa Sanitarnom inspekcijom, vrše obilzak svih lica koja se nalaze uz samoizolaciji.