Manja slova Veća slova RSS
>

U Baru pronađeno 122 kilograma marihuane, uhapšene dvije osobe

U Baru pronađeno 122 kilograma marihuane, uhapšene dvije osobe
Datum objave: 07.09.2020 11:25 | Autor: UP

Ispis Štampaj stranicu


Barska policija je u saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije podnijela krivičnu prijavu protiv dvije osobe zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Postupajući po operativnim saznanjima, policija je u Baru, u mjestu Kunje kontrolisala putničko motorno vozilo u kome su se nalazili N.D. (27) i P.P. (39) iz Nikšića.

Na određenoj udaljenosti od mjesta kontrole ovih lica pronađeno je parkirano teretno motorno vozilo u kojem je policija pronašla osam većih pvc pakovanja u kojima se nalazilo 115 manjih pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne mase oko 122 kilograma.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su predmetno teretno vozilo neposredno prije kontrole, P.P. i N.D. dovezli i parkirali na navednom mjestu.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se P.P. i N.D. liše slobode.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljenje u promet opojnih droga, privedeni nadležnom tužilaštvu.