Manja slova Veća slova RSS
>

Sektor bezbjednosti je sigurna garancija dugoročne bezbjednosti, sigurnosti i stabilnosti države

Sektor bezbjednosti je sigurna garancija dugoročne bezbjednosti, sigurnosti i stabilnosti  države
Datum objave: 27.05.2020 12:11 | Autor: Uprava policije

Ispis Štampaj stranicu


Direktor Uprave policije Veselin Veljović danas je posjetio Sektor specijalne policije u kampu na Zlatici gdje je razgovarao sa jedanaestom generacijom Policijske akademije koja pohađa osnovnu obuku za rad u Protivterorističkoj jedinici i Posebnoj jedinici policije.

Direktor Uprave policije je ovom prilikom istakao i mladim kolegama ukazao da je kvalitetna edukacija i obuka policijskih službenika posebno značajna, na šta se usmjerava posebna pažnja, budući da su ljudski resursi, svakako, jedna od važnijih komponenti u radu Uprave policije.

Tokom posjete direktor Veljović je zajedno sa direktorom Uprave javnih radova Rešadom Nuhodžićem obišao radove na izgradnji budućeg objekta za Sektor specijalne policije kojom prilikom su zajednički konstatovali da se radovi odvijaju planiranom dinamikom.

Veljović je naglasio da je razumijevanje i podrška Vlade u izgradnji novog objekta u kojem će pripadnici najelitnijih jedinica crnogorske policije moći da obavljaju dio svojih zadataka u najsavremenijim radnim uslovima potvrda značaja ovog sastava službe koji je dokazao da se spremno suočava sa najtežim i najsloženijim bezbjednosnim izazovima.

Sektor bezbjednosti je sigurna garancija dugoročne bezbjednosti, sigurnosti i stabilnosti države. 

Direktor je policijskim službenicima ovog sektora izrazio zahvalnost na doprinosu održavanja stabilnog bezbjednosnog ambijenta u aktuelnim dešavanjima i vremenu.