Мања слова Већа слова РСС
>

12 особа ће кривично одговарати због 11 имовинских деликата

Датум објаве: 30.04.2020 12:38 | Аутор: Управа полиције

Испис Штампај страницу


Подгоричка полиција је, предузимајући активности на расвијетљавању кривичних дјела из области имовинских деликата расвијетлила 11 дјела из ове категорије и идентификовала 12 особа за које се сумња да су ова дјела извршиле.

Расвијетљено је шест кривичних дјела тешка крађа, четири крађе и једна тешка крађа у покушају. 

Због кривичног дјела тешка крађа на штету компаније ЦРБЦ кривично ће одговарати Ж.С. (22), А.Т. (25), П.С, Р.А. (23) и М.П. (24) сва лица из Бијелог Поља. Они су ово дјело извршили на начин што су, сумња се, са градилишта у мјесту Морачица отуђили већу количину бакарног кабла. 

Због кривичних дјела тешка крађа терете се Н.Р. (34), малољетни Е.Х. (15), З.П. (29) и Е.Р. (22). Малољетник је извршио два кривична дјела тешка крађа док су остала лица извршила по једно дјело у претходном периоду. 

Због сумње да је починила кривично дјело крађа на начин што је у здравственој установи из ташне оштећене женске особе отуђила новчаник са новцем, личним документима и банковном картицом, те на банкомату подигла новац са рачуна оштећене кривично је процесуирана Д.В. (39). 

Лице О.Б. (23) се терети за три кривична дјела крађа, која је починио, како се сумња, тако што је из гаража и помоћних објеката отуђивао бицикла а потом их продавао. 

Тешку крађу у покушају извршио је, сумња се Р.М. (30) тако што је провалио у кућу гдје га је затекао оштећени и спријечио у намјери да нешто отуђио из унутрашњости куће.