Мања слова Већа слова РСС
>

Интерпол: Два лица осуђена због КД превара екстрадирана Црној Гори

Датум објаве: 29.08.2014 18:28 | Аутор: УП

Испис Штампај страницу


Службеници НЦБ Интерпол Подгорица реализовали су данас и јуче двије екстрадиције осуђених лица у Црну Гору. Једно лице је изручено из Бугарске а друго из Савезне Републике Њемачке.

Наиме, данас је из Бугарске у Црну Гору екстрадиран македонски држављанин, Александар Пановски (35) из Кратова. Он се потраживао међународном потјерницом НЦБ Интерпол Подгорица ради привођења на издржавање казне затвора у трајању од двије године, на коју је осуђен пресудом Основног суда у Бару због кривичног дјела превара из КЗ Црне Горе.

Из СР Њемачке је јуче у Црну Гору екстрадиран држављанин Републике Србије, Ранко Зечевић (33) из Соколца. Њега је НЦБ Интрепол Подгорица потраживао међународном потјерницом ради привођења на издржавање казне затвора у трајању од једне године, на коју је осуђен пресудом Основног суда у Котору због кривичног дјела превара из КЗ Црне Горе.

Екстрадиције су реализоване уз подршку Посебне јединице полиције. Оба лица су по преузимању спроведена у Завод за извршење кривичних санкција ради издржавања изречених казни затвора.