Мања слова Већа слова РСС

Питајте Министарство

>

Кампања „Буди спреман, смањи ризик“ сјутра у Подгорици и Котору

Датум објаве: 14.11.2018 13:58 | Аутор: МУП

Испис Штампај страницу


У оквиру кампање „Буди спреман, смањи ризик“, представници Директората за ванредне ситуације МУП-а и служби заштите и спашавања, сјутра 15. новембра 2018.године, разговараће са грађанима и дијелити брошуре о смањењу ризика од поплава. Грађани ће имати прилику да се информишу како треба да се понашају прије, за вријеме и након поплава, а кроз промотивни материјал имаће прилику да се ближе упознају и о броју за хитне ситуације 112.

Кампања се организује у Подгорици, на Тргу независности од 09:00 до 13:00 часова и Котору, испред главних градских врата од 10:15 до 13:00 часова.

Изјаве за јавност даће генерални директор Директората за ванредне ситуације Мирсад Мулић, на Тргу независности у Подгорици, у 10 часова и начелница Подручне јединице за ванредне ситуације Херцег Нови Лидија Петроне Колар у 11 часова испред главних градских врата у Котору.

Кампању „Буди спреман, смањи ризик“, Директорат за ванредне ситуације спроводи у оквиру НЕИФЛЕX пројекта „Вјежба спашавања од поплава у сјеверо-источном дијелу Италије“, који се реализује у оквиру Механизма за цивилну заштиту ЕУ.