Мања слова Већа слова РСС

Питајте Министарство

>

Јавни позив за пријаву кандидата за образовање Комисије за припрему јавног конкурса и вредновање пројеката о расподјели средстава фонда за заштиту и спашавање

Датум објаве: 21.07.2018 08:00 | Аутор: МУП

Испис Штампај страницу


На основу члана 116д став 5 Закона о заштити и спашавању („Службени лист ЦГ”, бр. 13/07, 32/11 и 54/16), Министарство унутрашњих послова објављује


                                                                                            ЈАВНИ ПОЗИВ

за пријаву кандидата за образовање Комисије за припрему јавног конкурса и вредновање пројеката о расподјели средстава фонда за заштиту и спашавање


Комисија за припрему јавног конкурса и вредновање пројеката о расподјели средстава фонда за заштиту и спашавање броји седам чланова/ица.

За члана/ицу Комисије може бити изабрано лице које:
- има најмање пет година радног искуства у области заштите и спашавања,
- посједује искуство у припреми, реализацији или евалуацији пројеката у области заштите и спашавања, и
- има најмање ВИИ ниво оквира квалификација.
Уз пријаву кандидат/киња прилаже доказе о испуњености услова у погледу година радног искуста, искуства у припреми, реализацији или евалуацији пројеката у области заштите и спашавања и нивоа оквира квалификација.

Чланови/ице Комисије бирају се на вријеме од четири године и исто лице може бити бирано за члана/ицу Комисије највише два пута узастопно.

Рок за подношење пријаве за члана/ицу Комисије је 15 (петнаест) дана од дана објављивања Јавног позива на интернет страници Министарства унутрашњих послова и у једном штампаном медију са сједиштем у Црној Гори.
Пријаву и потребну документацију кандидат/киња подноси непосредно, на архиву Министарства унутрашњих послова, или путем поште на адресу: Министарство унутрашњих послова, Булевар Св. Петра Цетињског 22, Подгорица, са напоменом ,,Директорату за ванредне ситуације”.

Пријаве за чланове/ице Комисије биће разматране само ако су достављене благовремено и уз сву потребну документацију.